Volledig scherm
© Politie

Zorgen om vermiste schizofrene man

De politie is op zoek naar de 31-jarige Adil Aoulad Bouchata uit Uithoorn. Hij wordt sinds gisteren vermist. Men vreest dat hij zonder zijn medicijnen agressief en achterdochtig kan reageren.

Bouchata vertrok gisterochtend rond 9 uur uit zijn ouderlijk huis. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen. Normaal gesproken maakt hij een wandeling van een paar uur.

De man droeg een spijkerbroek, een korte zwarte jas, een groene trui met capuchon en witte sportschoenen van Nike. Hij heeft een Arabisch uiterlijk en een litteken van een brandwond aan de binnenkant van zijn hand.

 1. Amerika klaagt YouTubers aan voor ‘gepland’ bezoek aan verboden militaire basis Area 51

  Amerika klaagt YouTubers aan voor ‘gepland’ bezoek aan verboden militaire basis Area 51

  YouTubers Ties Granzier (20) en Govert Sweep (21), die in Amerika werden opgepakt omdat ze de militaire basis Area 51 betraden, zijn aangeklaagd voor het binnentreden van verboden terrein. Justitie verdenkt hen ervan dat bewust gepland te hebben in overleg met anderen. Op zo'n daad van grote burgerlijke ongehoorzaamheid staat maximaal een jaar cel. De mannen verschijnen morgen voor de rechter.
 2. Racewagen rijdt ‘met opzet’ publiek in bij Autocross Leende: ‘Mensen vlogen door de lucht’
  Zeven gewonden

  Racewagen rijdt ‘met opzet’ publiek in bij Autocross Leende: ‘Mensen vlogen door de lucht’

  Een racewagen is vanmiddag vermoedelijk met opzet op het publiek ingereden bij de prijsuitreiking van de Autocross Leende in Brabant. Hierbij zijn zeven gewonden gevallen, onder wie een jonge jongen. Het incident gebeurde waarschijnlijk nadat er ruzie was ontstaan omdat de organisatie een race wilde annuleren. De 21-jarige bestuurder van de auto is aangehouden, samen met een tweede verdachte.