Volledig scherm
Het is niet bekend waar het lot is gekocht. © staatsloterij

Zuid-Holland is een miljonair rijker: winnaar 19,4 miljoen euro meldt zich

De winnaar van de jackpot van 19,4 miljoen euro heeft zich vanmorgen gemeld bij de Staatsloterij. Wie het is, dat is onbekend. Feit is wel dat hij of zij uit Zuid-Holland komt. 

,,Wegens de hoogte van de prijs kunnen we niks over de identiteit van de winnaar zeggen", vertellen ze bij de Staatsloterij. ,,Maar de winnaar heeft zich vanmorgen bij ons gemeld." Waar het lot is gekocht, is ook niet bekend.

Écht een verrassing is het niet, dat de winnaar zich zo snel kenbaar heeft gemaakt bij de loterij. Het bericht op deze site dat de prijs in Zuid-Holland was gevallen, werd alleen gisteren al tienduizenden keren gedeeld op social media. Veel mensen uit Zuid-Holland zullen gisteren dus nog eens extra naar het lot hebben gekeken. 

Echt haast had de winnaar trouwens niet, het winnende lot zou een jaar geldig blijven. 

  1. Kan ‘cokedorp’ Urk het zelf nog oplossen?
    PREMIUM

    Kan ‘cokedorp’ Urk het zelf nog oplossen?

    Smokkel en Urk. Ze horen een beetje bij elkaar, zeggen ze zelf op het voormalige Zuiderzee-eiland. Maar de golf drugszaken die Urk nu overspoelt, baart het dorp grote zorgen. ,,Het is om moedeloos van te worden, iedereen kent wel iemand die erbij betrokken is’’, sombert dominee Van Zanden. Op Urk lossen ze de problemen het liefst zelf op, maar lukt dat nog met deze zware criminaliteit? ,,Een utopie’’, denkt criminoloog Kolthoff.