Volledig scherm
© Thinkstock

Amerikaanse kok staat terecht voor koken vrouw

Een kok uit Los Angeles heeft het lijk van zijn vrouw vier dagen lang gekookt in een groot vat. Hij heeft de resten daarna bij het afval gedumpt. De restanten van de vrouw zijn nooit gevonden.

De man heeft zijn daad bekend tegenover de politie, zo bleek woensdag bij het begin van de strafzaak tegen kok David Viens (49).

De man had met zijn vrouw een restaurant in Lomita, ten zuiden van Los Angeles. Ze kregen ruzie over geld, waarna hij haar mond dichtplakte met stevig plakband en ging slapen. Toen hij later ging kijken, bleek ze gestorven.

De man dacht straf te ontlopen door haar lichaam te koken en te dumpen. Maar bij verhoor verklapte hij zijn daad. De politie moest bij de rechtbank erkennen dat er verder geen bewijs is.

  1. Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara
    foto's

    Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara

    De in Californië werkende make-upartieste Jasmine gebruikt niet alleen doorsnee cosmetica om haar gezicht en dat van anderen te verfraaien, maar ook dode meelwormen, spinnen, vlinders, sprinkhanen, kevers , torretjes, bijen, wespen en zelfs schorpioenen en duizendpoten. Volgens de visagiste, die zich alle technieken zelf eigen maakte, zorgen haar opmerkelijke creaties met diertjes die ooit echt leefden voor een 'veel natuurlijkere look. Een paar voorbeelden van kunstwerkjes die te zien zijn op Jasmine Butterfly's Instagram.