Volledig scherm
© Facebook

Anistyn (2) neemt bad in emmer witte latexverf

In elk gezin met jonge kinderen komen af en toe knoei-incidentjes voor met eten en verf, maar de 2-jarige Anistyn uit Colorado (Amerika) heeft het deze week wel heel erg bont gemaakt. Het kind was even aan de aandacht van haar ouders ontsnapt en nam vervolgens ongezien een bad in een enorme emmer witte Latex. Het meisje zat van haar nek tot tenen onder de verf en ging ook nog even, druipend van de verf, aan de wandel door de huiskamer.

Volledig scherm
© Facebook
Volledig scherm
© Facebook

,,We zijn de boel nog steeds aan het schoonmaken'', vertelde Anistyns moeder Victoria Farmer aan de zender 7News. Het incident vond afgelopen dinsdag al plaats, maar Amerikaanse media kregen er pas  lucht van nadat Victoria er foto's van op Facebook had gezet.

Volgens Victoria  zijn zij en haar echtgenoot al dagen bezig om de kamers van hun huis te witten. Het stel hoopt de woning op die manier sneller te kunnen verkopen. ,,Ik was boven bezig met het verschonen van ons pasgeboren zoontje en mijn man was toevallig even buiten de deur. Binnen stond nog een open emmer muurverf en Anistyn liep daar dus ook rond''.

'Horror'
Na korte tijd boven te zijn geweest liep Victoria de trap af en zag tot haar ontsteltenis wat haar dochtertje had aangericht. ,,Ik riep haar naam, waarna mijn dochtertje compleet verstijfde van de schrik. Het was complete horror natuurlijk, maar ik moest er ook wel om lachen''.

Victoria belde direct haar zus die in de buurt woont en begon met het schoonmaken van het kind. ,,We hebben het spul eraf gehaald met een natte doek, maar Anistyn stribbelde behoorlijk tegen. Het leek wel als of ze de verf erop wilde laten zitten. Nadat we haar weer schoon hadden, zijn we begonnen aan de voetspoortjes in de kamer. Die zaten werkelijk overal. Op het parket, meubels en vloerkleden. En nu maar hopen dat we de boel snel op orde hebben, want in deze staat is het huis natuurlijk onverkoopbaar''.

Fascinatie voor verf
Volgens Victoria heeft ze haar dochtertje in geen geval aan haar lot overgelaten. ,,Ik kom nu misschien over als onverantwoordelijke ouder, maar dat is grote onzin. Anistyn is gewoon razendsnel met dit soort dingen. En ze heeft al haar hele leven een merkwaardige fascinatie voor verf. Ze kliedert zich voortdurend helemaal onder''. Het meisje blijkt niet alleen verzot op verf, maar ook op behang. ,,Toen we laatst aan het behangen waren, bleek Anistyn zichzelf in een lange strook plakkerig muurpapier te hebben opgerold. Dat was minder erg dat dit horror-incident met de emmer Latex'', aldus Victoria die stelt een boek vol te kunnen schrijven over de 'krankzinnige fratsen' van haar dochtertje.

De Farmers houden Anistyn de komende tijd haarscherp in de gaten. ,,Eerst moet ons huis zijn verkocht. Daarna zien we wel weer verder. Maar het blijft elke minuut van de dag goed oppassen met haar''.

Volledig scherm
© Facebook
  1. Pathologische lacher schatert net als de Joker: ‘Ik gierde het uit toen mijn moeder stierf’
    video

    Pathologi­sche lacher schatert net als de Joker: ‘Ik gierde het uit toen mijn moeder stierf’

    Sinds de première van de hitfilm ‘Joker', met in de hoofdrol een satanisch lachende Joaquin Phoenix, staat de Amerikaanse Scott Lotan (47) volop in de belangstelling. De man uit Virginia Beach heeft namelijk een angstaanjagende, bulderende lach die exact lijkt op die van de hoofdpersoon in de kaskraker. Niet omdat hij is dolgedraaid, maar vanwege een afwijking die ‘emotionele incontinentie’ wordt genoemd. ,,Ik kan er niks aan doen en ben een pathologische lacher.”