Volledig scherm
© thinkstock

Apotheek maakt anti-monster spray voor 6-jarig meisje

Een apotheek in de Amerikaanse staat North Dakota wordt op Twitter omschreven als de 'beste apotheek' in de VS. Net voor kerstmis zou een apotheker een 'anti-monster spray' hebben hebben aan een meisje dat niet kon slapen door de monsters onder haar bed. De spray is nu een hit op internet en het meisje heeft haar angsten overwonnen.

Austin Johnson, een werknemer bij de Barrett Pharmacy in Watford City, was bij een vriendin op bezoek toen ze merkte dat haar 6-jarige dochtertje niet wilde gaan slapen omdat ze bang was voor monsters in haar kamer.

De apotheek waar Johson werkt, zou vijf jaar geleden een 'anti-monster spray' hebben gemaakt voor een handvol kinderen met hetzelfde probleem. Nu deden ze dat dus opnieuw. Volgens Johnson moest ze een geloofwaardig voorschrift maken voor op het flesje 'anders zou het meisje het niet geloofd hebben'.

Het meisje gebruikte de spray naar verluidt drie nachten voor ze ervan overtuigd was dat alle monsters weg waren. Wat er precies in de spray zit, wil de apotheker niet verklappen.