Bier voor de laatste keer in de aanbieding: Drentse jongens halen 490 kratten op met tractor

VideoDrentse jongens haalden 490 kratten bier op met de tractor. In het Overijsselse Gramsbergen was het bier namelijk in de aanbieding. ,,Dit was wel extreem’’, reageert supermarkteigenaar Henry Alfring over de mega-inkoop.

29 reacties

 • Donny Van Koolwijk

  11 maanden geleden
  Het hele dorp komt ongeveer langs om te drinken!? Zal de lokale horeca ook leuk vinden, die moesten verplicht de deuren sluiten... Vriendengroep die normaal ook al bij elkaar kwam, dat moet kunnen dat die door zijn gegaan, maar om het hele dorp toe te laten en te voorzien van drank gaat in mijn ogen veel te ver, puur vanwege de corona en de mensen die wel moeite deden, de ondernemer die het hoofd boven water probeert te houden, en ga zo maar door.....
 • Tessa Vosselman

  11 maanden geleden
  Ze moeten doen wat ze willen, maar het is wel overkill. Ik vind er niets mis mee dat ze drank gebruik proberen te minderen bij jongeren. Hetzelfde als met roken. Probeer ze te ontmoedigen. Maar uiteindelijk mag het nog in de aanbieding, alleen minder. Als je niet de volle mep voor een product wil betalen, gebruik het dan minder.
 • Ellen Brink

  11 maanden geleden
  Super actie! Fijne zomer boys
 • Alinda Jorritsma

  11 maanden geleden
  Weet oom agent meteen waar hij moet staan met een blaasapparaat…
 • Marcel Workel

  11 maanden geleden
  Dit is nog eens een super actie van de supermarkt plus