Braziliaanse man bedrijft liefde met personenwagen

Een onbekende Braziliaanse man is gesnapt terwijl hij de liefde bedreef met vermoedelijk zijn eigen auto. Op een kort filmpje, dat viraal gaat op social media, is te zien hoe de man op zijn knieën achter de uitlaat van een lichtgrijze driedeurs-personenwagen zit en ritmisch tegen het laatste stukje van de knalpijp schurkt. Of de motor van het voertuig draaide tijdens de opmerkelijke liefdesdaad is onbekend.

 1. Bemanning ‘gekaapt’ vliegtuig Ryanair verhoord in Litouwen
  Video

  Bemanning ‘gekaapt’ vliegtuig Ryanair verhoord in Litouwen

  De Litouwse autoriteiten zijn begonnen met het verhoor van bemanningsleden en enkele passagiers aan boord van het vliegtuig van de Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair. Gisteren maakte dat toestel tijdens een vlucht van Griekenland naar Litouwen een gedwongen tussenlanding in Belarus. De Belarussische autoriteiten dwongen het vliegtuig tot de landing met een achteraf valse bommelding en met de inzet van een straaljager, wat internationaal tot grote verontwaardiging leidde.
 2. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.