Volledig scherm
© Instagram

Catwoman Jocelyn krabt toyboy het ziekenhuis in

De Amerikaanse socialite Jocelyn Wildenstein (61) - die er dankzij ettelijke schoonheidsoperaties uitziet als 'catwoman', heeft haar vriend, de 49-jarige modeontwerper Lloyd Klein, ernstig mishandeld. De man liep door haar vlijmscherpe nagels en een schaar verwondingen op in het gezicht, werd in zijn buik geschopt en kreeg hete was over zich heen gegoten. Volgens media in de VS is hun 13-jarige knipperlichtrelatie nu toch echt voorbij.

De DailyMail kreeg, waarschijnlijk van slachtoffer Klein, een opmerkelijk filmpje toegespeeld van de slaande ruzie die het stel recent had in hun appartement in Manhattan. In de best schokkende beelden is te horen hoe Wildenstein volledig doordraait en dingen roept als 'I hate you, your mother is a bitch' (ik haat je, je moeder is een hoer). Vervolgens slaat ze 'toyboy' Klein meermaals met een metalen dienblad. De man schreeuwt: ,,I don't touch you, you don't touch me, you stop it (ik raak jou niet aan, dus jij mij ook niet, dus stop ermee).''

Lloyd Klein heeft deze week aangifte gedaan van de mishandeling in de huiselijke sfeer. Catwoman is al naar de rechtbank geweest om daar een verklaring af te leggen. Volgens vrienden van het kiftende koppel hebben Wildenstein en Klein om de haverklap mot. ,,Jocelyn's temperament is net zo prominent als haar voorliefde voor plastische chirurgie'', heeft een bekende van de twee gezegd tegen Amerikaanse media. 

Katten
De van oorsprong Zwitserse Jocelyn Wildenstein was ooit getrouwd met de schatrijke Franse kunsthandelaar en zakenman Alec Wildenstein (1940-2008). Tijdens hun huwelijk onderging ze schoonheidsoperaties  - met een totale waarde van circa 4 miljoen euro - om zoveel mogelijk op een poes te kunnen lijken. Ze deed dat om haar man te behagen die gek was op grote katten. In de slotfase van hun huwelijk betrapte Jocelyn haar man in bed met een 19-jarig Russisch fotomodel. Tijdens die confrontatie bedreigde Alec haar met de dood. Jocelyn liet de doodsbedreiging voorkomen en kreeg na de scheiding in 1999 maar liefst 1,8 miljard euro mee.

Jocelyn Wildenstein heeft de laatste jaren geen operaties meer gehad. Ze haalt haar schouders op over het feit dat de meeste mensen haar spuuglelijk vinden. In een interview zei ze eens: ,,Ik vind mezelf ontzettend mooi. Als ik in de spiegel kijk, spin ik van plezier.'' Spijt van de ingrepen heeft ze nooit gehad. ,,Ik deed het voor mijn ex-man, maar natuurlijk ook voor mezelf.''

  1. Amerikaan zat 82 dagen onterecht vast: douane zag zijn meegebrachte honing aan voor meth

    Amerikaan zat 82 dagen onterecht vast: douane zag zijn meegebrach­te honing aan voor meth

    Zijn zwak voor honing leverde de Amerikaanse Leon Haughton een bittere nasmaak op. De 45-jarige man uit Maryland werd gearresteerd toen hij na een vakantie in Jamaica drie flessen van zijn favoriete honing mee terugnam naar de VS. Haughton werd gearresteerd omdat het douanepersoneel dacht dat hij vloeibare meth meesmokkelde. Na grondig onderzoek bleek wel degelijk honing in de drie meegenomen flesjes te zitten, maar toen had Haughton er al 82 dagen cel opzitten.