Volledig scherm
© Thinkstock

Deense website zoekt naar man met kleinste piemel

Na een succesvolle zoektocht naar de mooiste penis heeft een Deense erotische site nu een wedstrijd georganiseerd voor de kleinste piemel. Wie een 'lullig' fotootje instuurt, maakt kans op een iPhone. Dat moet dan wel een foto zijn van 's mans onderdaan in opperste extase. Met een lineaal ernaast.

Volgens eigenaar Morten Fabricius van de site lopen er in de wereld veel ongelukkigen rond die de mening zijn toegedaan dat je een enorm geslachtsdeel moet hebben, terwijl het niet normaal is over een enorm lid te beschikken.

Zijn wedstrijd dient dus een nobel, clichédoorbrekend doel: klein, en toch fijn en een mannelijk-viriel zelfbewustzijn. Kandidaten moeten om mee te dingen naar de titel een foto opsturen van hun plasser in opgewonden stand. Om een idee te krijgen van het werkelijke formaat moet er een meetlatje naast liggen op de foto.

Overigens zijn er in twee categoriën prijzen te vergeven: Een voor de meetkundig kleinste jongeheer én een voor het lid dat door de vrouwelijke sitebezoekers als kleinste wordt ervaren.

De lat ligt bij aanvang al erg hoog, of laag zo u wilt. De kleinst bekende penis meet in opgewonden toestand amper 1,5 centimeter. Volgens de eigenaar van het dingetje is zijn seksleven overingens zeer bevredigend.