Dievegges stelen gazon uit voortuintje in Liverpool

VideoEen man uit het Engelse Liverpool heeft niet lang kunnen genieten van het pas aangelegde grasperk in zijn voortuin. Vroeg in de ochtend van 24 juli gingen twee vrouwen namelijk aan de haal met zijn frisse gazonnetje. De merkwaardige diefstal werd vastgelegd via de bewakingscamera van zijn buurman en belandde vandaag op YouTube.

Quote

Toen ik de beelden zag, kon ik mijn lach niet inhouden. Hoe triest de zaak ook is voor mijn buurman

Bobby Stacey

Het was niet bepaald het soort misdaad dat Bobby Stacey voor ogen had toen hij een bewakingscamera liet installeren aan de gevel van zijn schoonheidssalon. 'Toen ik de beelden zag, kon ik mijn lach niet inhouden. Hoe triest de zaak ook is voor mijn buurman', zegt de 61-jarige Stacey tegen Daily Mail.

De twee vrouwen begonnen om een uur of vijf 's ochtends aan hun 'kraak van de eeuw'. Ze waren ongeveer drie kwartier bezig om het grasperk op te rollen en weg te brengen, een rookpauze inbegrepen.

Beelden
De ongelukkige buurman van Stacey ontdekte de diefstal en vroeg de eigenaar van de schoonheidssalon om de beelden van zijn bewakingscamera te bekijken. De beelden werden overgemaakt aan de politie. Het onderzoek loopt. De waarde van de buit wordt geschat op 50 euro.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement