Volledig scherm
© photo_news

Dikste Brit eet meer dan 10.000 calorieën per dag

Een man heeft gemiddeld aan zo'n 2.500 calorieën per dag genoeg, maar dat geldt niet voor de Britse Carl Thompson. Hij verobert elke dag minimaal 10.000 calorieën. De 32-jarige is voor zover bekend met zijn 413 kilo de dikste man van Engeland, en is gekluisterd aan zijn bed.

Volledig scherm
© photo_news

Thompson eet iedere dag drie dozen Magnums en drie volledige broden met jam. Het 32-jarige zwaargewicht bekende dat hij zijn kelderflat in Dover al meer dan een jaar niet meer verliet omdat hij amper kan bewegen.

Met net geen 413 kilogram op de weegschaal wordt Thompson vandaag gezien als de dikste Brit. Zijn voorganger, Paul Mason, bereikte een piekgewicht van 444 kilo, maar onderging een gastric bypass en verloor zo al meer dan 139 kilo.

Volledig scherm
© photo_news
  1. Voor miljoenen gedupeerde beleggers eisen dat Canada ‘overleden’ cryptobankier opgraaft

    Voor miljoenen gedupeerde beleggers eisen dat Canada ‘overleden’ cryptoban­kier opgraaft

    In december vorig jaar overleed de directeur en oprichter van het Canadese beleggingsbedrijfje QuadrigaCX, Gerald Cotton, tijdens een huwelijksreis in India. Althans, dat is de lezing van zijn weduwe Jennifer Robertson. Aan haar verhaal wordt door voormalig klanten van Cotton flink getwijfeld. Waarom? Omdat zijn dood op zijn minst bedenkelijk is. 190 miljoen in cryptomunten belegde Canadese dollars bleken spoorloos na Cottons overlijden.