Volledig scherm

Dochter bezorgt moeder bijna hartaanval met horrorfoto

Samantha Busch, op vakantie in de Amerikaans Grand Canyon, wilde een geintje uithalen met haar moeder Rebecca. Dochterlief stuurde haar bovenstaande foto. Rebecca Busch kreeg bijna een hartaanval toen ze het plaatje onder ogen kreeg.

Volledig scherm
Moeder en dochter weer herenigd na de grap. © ABC News

'De hele week voordat ik op vakantie ging, zat mijn moeder me constant te waarschuwen voor alle mogelijke gevaren en de nodige doemscenario's passeerden keer op keer de revue', vertelde de 22-jarige grapjas aan ABC News.

'Ik wilde haar gewoon eens te grazen nemen,' zie Samantha. En dat lukte aardig. De foto, die Rebecca via haar mobieltje toegestuurd kreeg, joeg haar de stuipen op het lijf. In werkelijkheid  stond Samantha veilig op een richel toen haar vriend de inmiddels veelbesproken foto nam. Bovendien liet Samantha een hele week niks van zich horen om het verhaal geloofwaardiger te maken. Achteraf kon de hevig geschrokken moeder lachen om de geslaagde grap.


  1. Hilarische gorillaselfie is allesbehalve ‘gewone dag op kantoor’

    Hilarische gorillasel­fie is allesbehal­ve ‘gewone dag op kantoor’

    ‘Doorlopen maar, hier is niets te zien’, lijken de berggorilla's Ndakasi en Matabishi van het Congolese Virunga-park te willen zeggen. Beide mensapen staan erbij alsof het poseren voor een foto de normaalste zaak van de wereld voor hen is. Parkwachter Mathieu Shamavu, die het wonderlijke plaatje op Facebook zette, schrijft erbij: ‘een gewone dag op kantoor'. Maar niet iedereen is overtuigd van de echtheid van de apenselfie.