Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

'Dode' gevangene schrikt vlak voor autopsie wakker in mortuarium

Een doodverklaarde gevangene heeft forensisch medewerkers in Spanje de schrik van hun leven bezorgd toen hij in het mortuarium plotseling bij bewustzijn kwam. Gonzalo Montayo Jiménez schrok wakker in een lijkzak, kort voordat autopsie op hem zou worden uitgevoerd.

De gedetineerde gaf vandaag geen enkel teken van leven toen cipiers hun gebruikelijke ronde deden door een gevangenis in de plaats Villabona, schrijft de krant Voz de Asturias. De cipiers haalden er enkele artsen bij, die constateerden dat Montayo Jiménez was overleden.

Toen forensisch medewerkers de lijkzak met de gevangene vervoerden naar de plek waar de autopsie zou worden uitgevoerd, hoorden ze plots geluiden. Bij het openen van de zak ontdekten ze dat Montayo Jiménez nog in leven was. Op zijn lichaam stonden al stiftstrepen op de plekken waar hij opengesneden zou worden, zegt zijn familie tegen lokale media.

De man is overgebracht naar de intensive care van een ziekenhuis in de stad Oviedo.

  1. Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara
    foto's

    Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara

    De in Californië werkende make-upartieste Jasmine gebruikt niet alleen doorsnee cosmetica om haar gezicht en dat van anderen te verfraaien, maar ook dode meelwormen, spinnen, vlinders, sprinkhanen, kevers , torretjes, bijen, wespen en zelfs schorpioenen en duizendpoten. Volgens de visagiste, die zich alle technieken zelf eigen maakte, zorgen haar opmerkelijke creaties met diertjes die ooit echt leefden voor een 'veel natuurlijkere look. Een paar voorbeelden van kunstwerkjes die te zien zijn op Jasmine Butterfly's Instagram.