Doodverklaarde kleuter ontwaakt op eigen begrafenis

Een 3-jarig meisje dat afgelopen weekend werd doodverklaard is wakker geworden op haar eigen begrafenis. Haar familie was bezig met afscheid nemen in een kerk in Aurora op de Filipijnen. Van het moment dat het meisje ontwaakt circuleren beelden op YouTube.

Toen een buurman van de ouders van het meisje de deksel van de doodskist opende, werd duidelijk dat het meisje nog in leven was. Ze ademde en bewoog haar hoofd.

Het kind kreeg water toegediend en werd overgebracht naar het ziekenhuis, meldt The Mirror.

Ze werd zaterdagochtend klinisch doodverklaard, nadat ze een dag eerder in het ziekenhuis was opgenomen met zware koorts.

Een woordvoerder van de plaatselijke politie bevestigt dat het ziekenhuispersoneel ervan uitging dat de driejarige dood was, maar kan geen uitspraken doen over de huidige toestand van het meisje. 'Blijkbaar lag het meisje in coma toen ze dood werd verklaard', kon de agent enkel kwijt.

  1. Leeuwin adopteert springbokje nadat haar welpen werden doodgebeten

    Leeuwin adopteert springbokje nadat haar welpen werden doodgebeten

    De Amerikaanse natuurfotograaf Gordon Donovan heeft in het Etosha National Park in Namibië (Afrika) een ongebruikelijk, extreem vertederend tafereel vastgelegd: een volwassen leeuwin die zich liefdevol ontfermt over een piepjong antilopekalfje. Springbokken gelden onder normale omstandigheden als prooi voor leeuwen. In dit geval werd het dier niet met huid en haar verslonden, maar schoongelikt en vertroeteld als leeuwenwelp.