Feyenoord-fans bezingen stewardess: 'Daar moet een piemel in'

VideoEen groep fans van voetbalclub Feyenoord heeft gisteren voor een zeer ongemakkelijke situatie gezorgd in een vliegtuig. Terwijl een blonde stewardess probeerde de veiligheidsvoorschriften uit te beelden, riep een aantal mannen: 'daar moet een piemel in!'.

De stewardess barstte in lachen uit, maar de collega die de tekst voorlas zag de lol er minder van in.

De Feyenoord-fans stonden op het punt op te stijgen richting Manchester voor het Europa League-duel van hun team. Feyenoord verloor op het veld van Manchester United met 4-0.

Op de slotspeeldag moeten de Rotterdammers op eigen veld met twee goals verschil winnen van het Turkse Fenerbahçe om te overwinteren in de Europa League.

Volledig scherm
© Photo News
Volledig scherm
© Kay Int Veen
Volledig scherm
© Photo News
Volledig scherm
© Photo News
  1. ‘Oplichter eet jaar lang gratis bij Kentucky Fried Chicken’
    update

    ‘Oplichter eet jaar lang gratis bij Kentucky Fried Chicken’

    Een 27-jarige student uit de Zuid-Afrikaanse stad Durban zou er op slinkse wijze in zijn geslaagd zeker een jaar lang gratis te eten bij een vestiging van kiprestaurant Kentucky Fried Chicken. De man, die deze week tegen de lamp zou zijn gelopen en gearresteerd, deed zich voor als kwaliteitscontroleur. Het personeel had kennelijk iets in de gaten, omdat de ‘KFC-bobo’ altijd keurig gekleed was, legitimatie en visitekaartjes van de keten bij zich had en werd afgezet door luxe wagens.