Fietser neemt wraak op bestuurder na seksistische opmerkingen

VideoEen vrouw in Londen heeft op een bijzondere manier wraak genomen op een bestuurder van een busje. Nadat de bestuurder meerdere ongemakkelijke vragen stelde aan de fietser, nam ze wraak door met veel geweld de zijspiegel van de man eraf te halen. 

Het incident gebeurde in Londen en werd gefilmd door een voorbijganger op een motor. De vrouw stond voor een stoplicht toen de bestuurder van het busje ineens een gesprek aanging: ,,Hé, wil je mijn nummer?" Nadat de vrouw duidelijk maakte niet met de man te willen afspreken, ging hij nog even door. ,,Dat is niet heel erg vrouwelijk, hè. Ben je ongesteld ofzo?" 

Nadat de man wegreed, ging de vrouw hem achterna. Na een korte achtervolging kwam ze weer bij het busje, waar de vrouw in één keer de zijspiegel van de man eraf rukte. De filmer voegde er nog aan toe: ,,Dat is wat je verdient, tuig!"

Steun

Op Facebook krijgt het meisje in kwestie overweldigende steun. ,,Ze staat honderd procent in haar recht. Als je het daar niet mee eens bent, zat je waarschijnlijk in die bestelwagen", reageerde een zekere Domenic Dimonte. En: ,,Goed zo. Misschien zullen ze in het vervolg twee keer nadenken voordat ze zoiets proberen."

Hoewel de video veel bekeken wordt, is de echtheid van de beelden in twijfel getrokken. Volgens getuigen werden er instructies gegeven aan de weggebruikers voordat er gefilmd werd. Het zou dan om acteurs gaan, meldt The Sun. 

Volledig scherm
  1. Senior met extreme verzamelwoede 15 uur lang begraven onder ingestorte berg eigen zooi

    Senior met extreme verzamel­woe­de 15 uur lang begraven onder ingestorte berg eigen zooi

    Een seniore vrouw met extreme verzamelwoede uit een buitenwijk van de Australische stad Sydney is gisteren letterlijk bedolven onder haar eigen troep. Volgens lokale media stortte een gigantische berg opgestapelde persoonlijke bezittingen plotseling in. De zooi die bovenop de zogenoemde hoarder belandde bleek zo zwaar dat het slachtoffer zich met geen mogelijk kon bevrijden. De fragiele bejaarde zou minstens 15 uur, kermend van de pijn, klem hebben gelegen onder de zelf veroorzaakte vuilnisbelt.