Volledig scherm
© THINKSTOCK

Forse dame verkracht weerloze puber

Een vrouw van begin twintig met een stevige lichaamsbouw heeft zich aan een jongen van nauwelijks 15 jaar vergrepen. Volgens het politierapport spartelde het slachtoffer hevig tegen maar wist de vrouw hem met haar gewicht te overmeesteren.

Het slachtoffer was samen met twee vrienden op weg naar huis toen de vrouw hen een lift aanbood op haar scooter. Toen ze de twee andere jongens had afgezet, keerde ze terug voor de derde. Deze keer stopte ze echter niet bij het adres van het slachtoffer maar reed ze door naar haar eigen woonst. Hier zou ze zich aan de knaap vergrepen hebben.

Poolshoogte

De vriendjes van de jongen vertrouwde het zaakje niet, en besloten poolshoogte te nemen bij het huis van de vrouw. Daar aangekomen troffen ze hun vriendje over zijn toeren aan. De vrouw zelf was allerminst onder de indruk en schepte op hoe ze het slachtoffer tot seks gedwongen had. De jongens besloten hun vriendje mee te nemen naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. Daar deed de jongen aangifte van verkrachting.

Aanvankelijk ontkende de vrouw alle feiten en bedreigde ze de agenten met vervolging. Na een dag echter ging ze over tot verklaringen. Ze beweerde te veronderstellen dat het slachtoffer 18 jaar was en meende dat hij vrijwillig met haar de koffer in gedoken was.