Frans fitnessmodel gedood door ontplofte slagroomspuit

Het wereldberoemde Franse fitness- en lifestylemodel Rebecca Burger (33) is om het leven gekomen nadat ze in haar keuken was geraakt door een exploderende slagroomspuit. De ontroostbare nabestaanden van de vrouw waarschuwen gebruikers van het apparaat waarvan er nog tienduizenden in omloop zouden zijn.

De razend populaire Rebecca Burger kwam afgelopen zondag in haar huis in Frankrijk om het leven, nadat de ontplofte slagroomspuit keihard tegen haar borst was terecht gekomen. Door de klap kreeg ze een hartaanval. Hoewel de hulpdiensten snel ter plaatse waren en Rebecca langere tijd werd gereanimeerd stierf ze toch. 

De familie heeft haar plotselinge overlijden pas gisteren wereldkundig gemaakt en spreekt van 'een noodlottig incident in de huiselijke sfeer'. Ook kwamen de nabestaanden ter waarschuwing met een foto van de slagroomspuit die Rebecca fataal werd. Het ging, zo wordt gesteld, om een ding waarin gaspatronen moeten worden aangebracht. Rebecca Burger at altijd kerngezond en vooral caloriearm. Ze beweerde altijd op natuurlijke wijze aan haar spiermassa te zijn gekomen. 

Volledig scherm
© Instagram
  1. Verzorgsters aangeklaagd voor runnen ‘vechtclub’ met alzheimerpatiënten

    Verzorg­sters aange­klaagd voor runnen ‘vechtclub’ met alzheimer­pa­tiën­ten

    Drie verzorgsters van een tehuis voor alzheimerpatiënten in de Amerikaanse plaats Winston-Salem (North Carolina) zijn door de politie aangehouden, omdat ze bewoners aanspoorden te gaan vechten. Marilyn McKey (32), Tonacia Tyson (20) en de 26-jarige Taneshia Jordan filmden de gearrangeerde knokpartijen met hun smartphones en deelden de schokkende beelden op sociale media. Justitie spreekt van een ‘vechtclub voor dementerenden’.