Volledig scherm
© Facebook/Combo Culture Kidnapper

Franse graffiti-artiest haalt stunt uit met schoonmaker

Een Franse graffiti-artiest heeft een geintje uitgehaald met een schoonmaker die door de gemeente Parijs op pad was gestuurd om zijn Kwik-, Kwek- en Kwak-muurkunstwerk te verwijderen. Hij maakte stiekem een foto van de schoonmaker en keerde later terug om hem op ludieke wijze in de graffiti te integreren.

De straatartiest, die actief is onder de schuilnaam Combo Culture Kidnapper, tekent wel vaker populaire figuren om een bepaalde boodschap te verspreiden. Vaak schildert hij er een zin bij die niet af is en vraagt aan zijn Facebook-volgers de zin af te maken. Het origineelste antwoord tekent hij er dan op de muur bij. Recent besloot hij iets anders te doen. Combo Culture Kidnapper  - kennelijk boos, omdat zijn creatie werd weggehaald - toverde de nietsvermoedende graffitiverwijderaar om tot kunst. Het is niet bekend hoe deze reageerde op de grap van de artiest.

Volledig scherm
© Facebook/Combo Culture Kidnapper
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement