Gelovig stel verspreidt woord van God door partnerruil

VideoDat Dean and Christy Parave gelovig zijn, is volgens hen meer dan duidelijk. Met een groot kruis in hun tuin en bezoekjes aan de kerk tonen ze hun geloof aan de buitenwereld.

Quote

Partner­ruil zorgt ervoor dat andere mensen in contact komen met ons geloof. Het is de ideale manier om het te versprei­den.

Christy Parave

Ze zijn zelfs zo gefascineerd door het christendom dat ze hun passie willen delen met anderen. Dat doen ze echter op een ietwat vreemde manier: 'Partnerruil zorgt ervoor dat andere mensen in contact komen met ons geloof. Het is de ideale manier om het te verspreiden', zegt Christy overtuigd.

Het koppel had altijd al een spannend seksleven: experimenteren in de slaapkamer hoorde daar zeker bij. Op een gegeven moment wilde Christy toch wat meer en nodigde ze een vriendin uit om haar man samen te verrassen in de douche. Een triootje was het resultaat. 'Hoewel ik me in het begin lang heb afgevraagd of God dit zou goedkeuren, weet ik nu zeker dat hij het eens is met mij. Hij heeft ons namelijk op de wereld gezet om te genieten van elkaar.'

Volgens het koppel is seks de ideale manier om het geloof te verspreiden. Ze zijn er zelfs zo van overtuigd dat ze een swingerswebsite hebben opgericht, meldt The Mirror

'Mensen kunnen zich inschrijven en lid worden van onze gemeenschap. We praten met elkaar maar ook seks hoort erbij. Het verbindt mensen met elkaar en het is de beste manier om in de ziel van iemand anders te kunnen kijken. Je zal nooit dichter bij iemand raken dan wanneer je ermee vrijt', vertelt Christy.

Ook Dean is helemaal akkoord met de levensstijl: 'We geven elkaar de goedkeuring om met andere mensen te vrijen waardoor we elkaar niet bedriegen.'

Tegen hun familie hebben ze hun missie openlijk opgebiecht. 'Onze ouders zijn helemaal op de hoogte en zijn erg blij voor ons. Zelfs de kinderen van Christy weten met wat we bezig zijn. Iedereen begrijpt dat wij gewoon van seks en godsdienst houden', stelt Dean.

  1. Hilarische gorillaselfie is allesbehalve ‘gewone dag op kantoor’

    Hilarische gorillasel­fie is allesbehal­ve ‘gewone dag op kantoor’

    ‘Doorlopen maar, hier is niets te zien’, lijken de berggorilla's Ndakasi en Matabishi van het Congolese Virunga-park te willen zeggen. Beide mensapen staan erbij alsof het poseren voor een foto de normaalste zaak van de wereld voor hen is. Parkwachter Mathieu Shamavu, die het wonderlijke plaatje op Facebook zette, schrijft erbij: ‘een gewone dag op kantoor'. Maar niet iedereen is overtuigd van de echtheid van de apenselfie.