Interviewster valt in water voor promo Sail Kampen

Een interviewblooper of een reclamestunt voor Sail Kampen? Feit blijft dat een medewerkster van IJsseldelta Marketing tijdens een interview met de burgemeester van Kampen het niet droog houdt.

In bovenstaande video valt de interviewster in het water nadat ze zich tevergeefs probeert vast te houden aan een touw. Burgemeester Bort Koelewijn probeert de arme vrouw vervolgens te redden met zijn ambtsketting, terwijl hij ondertussen uitroept: 'Dit gaat niet goed!'.

Sail Kampen wordt van 18 tot en met 21 april gehouden. Het tweejaarlijkse evenement trekt naar verwachting zo'n tweehonderduizend bezoekers naar Kampen.

  1. 88-jarige ‘held van de Craeybeckxtunnel’ liet zich aanrijden om ramptruck te stoppen
    VIDEO

    88-jarige ‘held van de Craeybeckx­tun­nel’ liet zich aanrijden om ramptruck te stoppen

    ,,Rik, jij en jij alleen bent de held van de Craeybeckxtunnel’’, zegt de Vlaamse automobilist Luc tegen de 88-jarige Rik Voorhelst. Dinsdag werden Luc en zijn dochter Cato aangereden in de Antwerpse tunnel en meegesleurd door een Slovaakse vrachtwagen. De kwieke Voorhelst wist de trucker te stoppen, die niet in de gaten had dat vader en dochter door hem werden voortgeduwd en met flinke vaart doordenderde. Bij het hachelijke avontuur raakte, mede door Riks heldhaftige optreden, niemand gewond.