Volledig scherm
© Twitter

Je raadt nooit hoe oud deze jongeman is

Model en fotograaf Chuando Tan uit Singapore maakte internationaal de tongen - en onderkaken - los nadat hij recent in een interview zijn echte leeftijd had gemeld. De afgetrainde hunk ziet eruit als een fitte twintiger, maar de rimpelloze spierbundel is toch echt 50 jaar. Je bent dus nooit te oud om te poseren.

Zijn geheim? Vroeg naar bed, alleen tussen de middag douchen of in bad, vier keer per week sporten en regelmatig gestoofde Hainankip (met gember, lenteuitjes, sojasaus en sesamolie) eten. Sinds Chuando zijn leeftijd verklapte, loopt het storm op zijn sociale media-accounts. Niet alleen verlekkeren tienduizenden volgers zich aan foto's van een voornamelijk deels ontklede Tan, hij wordt ook gebombardeerd met vragen over zijn levensstijl.

Opmerkelijk genoeg geeft Chuando niet of nauwelijks antwoord op alle prangende vragen. Zijn fans beginnen zich af te vragen of hij het Abrahamverhaal heeft verzonnen om aandacht te krijgen voor zijn persoon. Media in Singapore verzekeren echter dat de man echt de 50 is gepasseerd.

  1. Zwerfpup met dodelijke tumor wordt politiehond: ‘Eddie krijgt de beste zes maanden van zijn leven’

    Zwerfpup met dodelijke tumor wordt politie­hond: ‘Eddie krijgt de beste zes maanden van zijn leven’

    Politieagenten in de Amerikaanse plaats Pasco dachten aanvankelijk dat straathondje Eddie door een auto was aangereden toen ze hem vonden. Het dier was blind aan een oog en zwierf al een maand over straat. Een dierenarts ontdekte dat de pup een tumor heeft en daardoor minder dan een jaar te leven. Voorzien van een eigen uniform, compleet met insignes, schittert Eddie nu als politiehond.
  2. Rusland smult van mysterieuze zwangerschap tienermeisje: ‘Ivan (10) kan niet de vader zijn’

    Rusland smult van mysterieu­ze zwanger­schap tienermeis­je: ‘Ivan (10) kan niet de vader zijn’

    Rusland is in de ban van de prille, vooralsnog mysterieuze zwangerschap van de 13-jarige Daria uit de stad Zheleznogorsk. Volgens de aanstaande moeder is haar piepjonge vriendje Ivan (10) ‘honderd procent zeker’ de vader van de baby, maar experts stellen dat zoiets vanwege zijn leeftijd onmogelijk is. ,,Onderzoek heeft aangetoond dat hij nog niet in de puberteit zit en geen actieve zaadcellen heeft.” De politie vermoedt dat het meisje seksueel misbruik door een volwassene verzwijgt.