Volledig scherm
© thinkstock

Kannibalistisch restaurant serveerde mensenhoofden

Agenten hebben elf mensen gearresteerd en een hotelrestaurant gesloten nadat er twee mensenhoofden gewikkeld in cellofaan werden aangetroffen. De politiediensten deden de lugubere ontdekking in de Nigeriaanse deelstaat Anambra.

Het mensenvlees werd blijkbaar als een dure delicatesse verkocht. Zelfs geroosterde hoofden stonden op het menu volgens de autoriteiten. Daarnaast vonden de agenten een heel wapenarsenaal en ontelbare mobiele telefoons.

'Wat gebeurt er toch allemaal in dit land?', reageerde een geestelijke die tot zijn verbijstering onbewust mensenvlees bleek te hebben gegeten in het restaurant. 'Ik begin echt schrik te krijgen van de mensen in dit deel van de wereld.

  1. ‘Oplichter eet jaar lang gratis bij Kentucky Fried Chicken’
    update

    ‘Oplichter eet jaar lang gratis bij Kentucky Fried Chicken’

    Een 27-jarige student uit de Zuid-Afrikaanse stad Durban zou er op slinkse wijze in zijn geslaagd zeker een jaar lang gratis te eten bij een vestiging van kiprestaurant Kentucky Fried Chicken. De man, die deze week tegen de lamp zou zijn gelopen en gearresteerd, deed zich voor als kwaliteitscontroleur. Het personeel had kennelijk iets in de gaten, omdat de ‘KFC-bobo’ altijd keurig gekleed was, legitimatie en visitekaartjes van de keten bij zich had en werd afgezet door luxe wagens.