Volledig scherm
Deze klant vroeg een tatoeage met de tekst 'Je zult oogsten wat je gezaaid hebt'. Ze kreeg 'Kippensoep met noedels'. © kos

'Kippensoep met noedels' doet tatoeëerder in cel belanden

In Brazilië is een tatoeëerder gearresteerd omdat hij zijn werk niet goed heeft uitgevoerd. Klanten die hem vroegen een tekst in Japanse kalligrafie op hun lichaam te inkten, kregen een heel andere boodschap getatoeëerd. Een voorbeeld: 'Je zult oogsten wat je gezaaid hebt' werd 'Kippensoep met noedels'.

Volledig scherm
De naam van zijn moeder werd 'Ik haat mijn familie'. © kos
Volledig scherm
'God is liefde' bestelde deze man bij Toth Zuh Andu. Die maakte er 'Ik haat mijn job' van. © kos

Tattoo-artiest Toth Zuh Andu is een bekende figuur in São Paulo. Tatoeages met Japanse kalligrafie zijn het handelsmerk van deze uitgeweken Thai. En het is precies deze specialiteit die hem de das heeft omgedaan.

Met zijn elegante lettertekens nam hij een hele rii klanten in het ootje. Een man die de naam van zijn moeder - Lucrécia Santos Amaral - op zijn borstkas vereeuwigd wilde zien, kreeg in werkelijkheid 'Ik haat mijn familie' als tattoo.

Japanse baas
Toth Zuh Andu viel door de mand toen een man trots zijn tatoege liet zien aan zijn Japanse werkgever. 'God is liefde' dacht de man in sierlijk Japans schrift op z'n voorarm te hebben staan. Zijn baas vertaalde dit evenwel als 'Ik haat mijn werk'.

  1. Hilarische gorillaselfie is allesbehalve ‘gewone dag op kantoor’

    Hilarische gorillasel­fie is allesbehal­ve ‘gewone dag op kantoor’

    ‘Doorlopen maar, hier is niets te zien’, lijken de berggorilla's Ndakasi en Matabishi van het Congolese Virunga-park te willen zeggen. Beide mensapen staan erbij alsof het poseren voor een foto de normaalste zaak van de wereld voor hen is. Parkwachter Mathieu Shamavu, die het wonderlijke plaatje op Facebook zette, schrijft erbij: ‘een gewone dag op kantoor'. Maar niet iedereen is overtuigd van de echtheid van de apenselfie.