Kranige oma bestelt stripper voor honderdste verjaardag

Dit is Doris Deahardie, een kranige oma die er duidelijk nog pap van lust. Voor haar honderdste verjaardag bestelde ze een mannelijke stripper die volledig uit de kleren ging. Het wilde feestje mét vriendinnen vond plaats in een Britse pub.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Doris een helikoptervlucht zou maken, maar volgens haar schoondochter had ze een speciaal verzoek. 'Ze vroeg of de piloot niet kon strippen als ze in de lucht was', aldus Sharon. 'Dat was moeilijk haalbaar, dus toen hebben we maar een stripper geregeld. En ze heeft hem zelf uitgekozen.' Uiteindelijk eindigde ondeugende Doris met een stukje slagroom op haar snoet.

'Briljant gewoon, wat een geweldige nacht', besluit de schoondochter. 'Je moest haar gezicht zien toen die gast over haar heen leunde. Volgens mij dacht ze niet dat hij 'all the way' zou gaan. Waar zie je dat nog, dat iemand van honderd jaar daar zo van geniet?'

  1. Ouders Spaanse Julen (2) schikken met eigenaar van put die hun zoontje het leven kostte

    Ouders Spaanse Julen (2) schikken met eigenaar van put die hun zoontje het leven kostte

    De ouders van de peuter die een jaar geleden in Zuid-Spanje in een illegaal gegraven put viel en daardoor overleed, hebben een buitengerechtelijke deal gesloten met de grondeigenaar. Tegen hem zou morgen een rechtszaak beginnen maar David Serrano aanvaardde vandaag de verantwoordelijkheid voor ‘doodslag door ernstige nalatigheid’ en ging akkoord met het betalen van een schadevergoeding van 190.000 euro.
  2. ‘Wild gevecht’ bij après-ski in Oostenrijk: Nederlandse (18) bewerkt slachtoffer met gebroken fles

    ‘Wild gevecht’ bij après-ski in Oostenrijk: Nederland­se (18) bewerkt slachtof­fer met gebroken fles

    In het populaire ski-oord Zell am See is in de nacht van zaterdag op zondag een 18-jarige Nederlandse vrouw gearresteerd omdat ze een Oostenrijkse leeftijdsgenoot zwaar mishandelde tijdens een volgens de politie ‘wild gevecht’. Het slachtoffer belandde zwaargewond in het ziekenhuis. Het Openbaar Ministerie onderzoekt de zaak en beslist daarna of de vrouw in voorlopige hechtenis blijft, melden Oostenrijkse media.