Volledig scherm
Sorence hoopt dat weldoeners hem willen helpen om zijn dure operatie te betalen. © Buzz Kenya

Man (20) wil niets liever dan van zijn gigantische penis af

Waar sommige mannen een penisvergroting overwegen, wil een twintigjarige man uit Kenia niets liever dan het tegenovergestelde. Zijn penis is door een zeldzame ziekte namelijk tien keer zo groot als het gemiddelde mannelijke geslachtsorgaan.

Het orgaan van Sorence Owiti Opiyo hangt ongeveer tot aan zijn knieën en is een bron van frustratie. Zo werd hij weggepest van school, kan hij geen seks hebben en kan hij dus ook geen kinderen verwekken. Ook past Sorence niet in normale broeken en doet zijn geslachtsdeel pijn.

Zwelling
Tien jaar geleden toen hij in de puberteit kwam, vond hij een zwelling op zijn penis die op een steenpuist leek. Sorence dacht dat het wat tijdelijks was, maar tot zijn verbazing bleef de zwelling maar groeien.

De jongen heeft al eens een operatie ondergaan om de abnormale groei te stoppen, maar dat hielp niet. Dokters weten niet om wat voor ziekte het gaat en kunnen hem moeilijk behandelen. Sorence is waarschijnlijk de enige in Afrika met deze aandoening volgens BuzzKenya.

Hij wil nu een nieuwe operatie ondergaan. Zijn familie heeft de media opgezocht in de hoop dat weldoeners hem kunnen helpen met het betalen van de ziekenhuisrekeningen.

Meer foto's van de aandoening zijn hier te vinden (let op: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.)

  1. Pathologische lacher schatert net als de Joker: ‘Ik gierde het uit toen mijn moeder stierf’
    video

    Pathologi­sche lacher schatert net als de Joker: ‘Ik gierde het uit toen mijn moeder stierf’

    Sinds de première van de hitfilm ‘Joker', met in de hoofdrol een satanisch lachende Joaquin Phoenix, staat de Amerikaanse Scott Lotan (47) volop in de belangstelling. De man uit Virginia Beach heeft namelijk een angstaanjagende, bulderende lach die exact lijkt op die van de hoofdpersoon in de kaskraker. Niet omdat hij is dolgedraaid, maar vanwege een afwijking die ‘emotionele incontinentie’ wordt genoemd. ,,Ik kan er niks aan doen en ben een pathologische lacher.”