David Sikorski was de zoetsappige fotoreeksen op zijn facebooktijdlijn zo zat, dat hij als statement besloot een eigen fotoserie te laten maken met zijn grote liefde: een burrito.
Volledig scherm
David Sikorski was de zoetsappige fotoreeksen op zijn facebooktijdlijn zo zat, dat hij als statement besloot een eigen fotoserie te laten maken met zijn grote liefde: een burrito. © www.kristinabakrevski.com; Kristina Bakrevski

Man baalt van zoetsappigheid en verlooft zich met burrito

Schrijver David Sikorski uit San Francisco was de zoetsappige foto's van geënsceneerd liefdesgeluk op Facebook zo zat, dat hij een ludieke tegenactie bedacht. Hij vroeg fotografe Kristina Bakrevski om foto's te maken van de 'verloving' met zijn grote liefde: een burrito.

  1. Hilarisch: Argentijnse nieuwslezeres meldt dood ‘verkeerde’ William Shakespeare

    Hilarisch: Argentijn­se nieuwsleze­res meldt dood ‘verkeerde’ William Shakespea­re

    Een Argentijnse nieuwslezeres heeft laten zien dat ze qua cultuurkennis nog wel wat bijscholing kan gebruiken, toen ze donderdagavond het overlijden aankondigde van de eerste Brit die een coronaprik kreeg, William Shakespeare (81). De presentatrice meldde namelijk de dood van ,,een van de belangrijkste schrijvers in de Engelse taal’’. De William Shakespeare waar de presentatrice het over had, verruilde echter vier eeuwen geleden al het tijdelijke voor het eeuwige.
  2. Onderzoek naar Duitse arts die per ongeluk 9-jarig meisje vaccineert

    Onderzoek naar Duitse arts die per ongeluk 9-jarig meisje vaccineert

    De vader van een 9-jarig meisje uit het zuiden van Duitsland heeft aangifte gedaan tegen de verantwoordelijken van een vaccinatiecentrum waar zijn dochter afgelopen weekend per ongeluk werd ingeënt tegen het coronavirus. De arts die de prik zette, wordt verdacht van het toebrengen van lichamelijk letsel door onachtzaamheid. Het kind kreeg het BioNTech/Pfizer-vaccin toegediend maar dat is slechts goedgekeurd voor kinderen vanaf 12 jaar.