Man in Rusland vermoordde mensen om lever op te eten

In Rusland zijn twee kannibalen opgepakt. In de buurt van de stad Belinsk is een kannibalistische seriemoordenaar aangehouden die minstens zes moorden op zijn kerfstok heeft. Hij bracht zijn slachtoffers naar verluidt om om hun lever op te eten. Ook in Vladivostok is een vermoedelijke kannibaal opgepakt. Dat meldt een Russisch onderzoeksteam.

De seriemoorden van de eerste kannibaal kwamen aan het licht toen de 24-jarige A. Bychkov werd opgepakt voor een winkeldiefstal. Tijdens zijn verhoor begon hij plotseling te vertellen dat hij dode lichamen had begraven vlak bij zijn huis.

De stoffelijke overschotten werden inderdaad gevonden, in de regio Penza. Bychkov identificeerde hen aan de hand van foto's. Hij maakte zijn slachtoffers, allemaal afkomstig uit Belinsk, in de periode van 2009 en 2011. De lichamen waren in stukken gesneden door de kannibaal.

Gedetailleerd verslag
'Bij een huiszoeking is een gedetailleerd verslag van de criminele daden teruggevonden', meldt het onderzoeksteam. Er wordt ook naar buiten gebracht dat Bychkov zijn slachtoffers maakte om hun lever op te eten.

De tweede man, die werd opgepakt in Vladivostok, is een 35-jarige man, die kennissen en vrienden zou hebben vermoord om ze op te eten. De verdachte 'heeft bekend dat hij op 21 maart een slachtoffer van 41 jaar doodde na het consumeren van sterke drank. Vervolgens heeft hij resten van de man genuttigd samen met een vriend', zo luidt het.

  1. Pathologische lacher schatert net als de Joker: ‘Ik gierde het uit toen mijn moeder stierf’
    video

    Pathologi­sche lacher schatert net als de Joker: ‘Ik gierde het uit toen mijn moeder stierf’

    Sinds de première van de hitfilm ‘Joker', met in de hoofdrol een satanisch lachende Joaquin Phoenix, staat de Amerikaanse Scott Lotan (47) volop in de belangstelling. De man uit Virginia Beach heeft namelijk een angstaanjagende, bulderende lach die exact lijkt op die van de hoofdpersoon in de kaskraker. Niet omdat hij is dolgedraaid, maar vanwege een afwijking die ‘emotionele incontinentie’ wordt genoemd. ,,Ik kan er niks aan doen en ben een pathologische lacher.”