Volledig scherm
© photo_news

Man met enkelband pleegt meer dan twintig inbraken

In Ohio heeft de politie een man gearresteerd die de afgelopen maand ruim twintig inbraken en diefstallen pleegde. Merkwaardig is, dat de 37-jarige James Kilmire zijn misdrijven pleegde terwijl hij een enkelband droeg.

Kilmire werd vorige vrijdag toevallig opgepakt op de parking van een Walmart in Akron. Met zijn arrestatie kwam een einde aan de indrukwekkende reeks inbraken die hij de voorbije maand in de regio pleegde.

De hardleerse crimineel kreeg op 11 april zijn enkelband om nadat hij een week eerder veroordeeld werd voor een inbraak. Kilmire werd opgesloten in de gevangenis van Summit County. Op 5 juni moet hij voor de rechter verschijnen.

  1. Biologen verbijsterd na ontdekking langste ‘kwalsliert’ ooit
    video

    Biologen verbijs­terd na ontdekking langste ‘kwalsliert’ ooit

    Biologen hebben tijdens een expeditie voor de westkust van Australië op grote diepte de waarschijnlijk grootste siphonophorae ooit ontdekt. Het gaat om een tientallen meters lange sliert die bestaat uit miljoenen kwalachtige, ongewervelde diertjes die één kolonie vormen maar de indruk wekken een zelfstandig organisme te zijn. Op de wetenschappelijke website Sciencealert jubelen experts over de vondst: ,,Dit is de spectaculairste en langste die in de diepzee is gespot.”