Volledig scherm
© thinkstock

Man moet penis laten amputeren na ongelukje met flesje

Een man heeft zijn zin in seks met een wel heel zware prijs moeten bekopen. Bij gebrek aan een vrouw of vriendin besloot de man uit Honduras zijn lusten te botvieren op een plastic flesje. Helaas voor hem kwam zijn penis klem te zitten.

De vijftigjarige man was te beschaamd om hulp te vragen en ging pas vier dagen later naar het ziekenhuis, toen zijn penis al zwart begon te zien en aan het afsterven was.

De chirurg kon niets anders meer doen dan de penis afzetten, waardoor de man nooit meer seks kan hebben. De urinebuis van de man kon wel behouden worden, zodat hij nog wel kan plassen. ,,Het is een vreemd geval. Het is eerder voor gekomen, maar het blijft vreemd", zegt arts Dennis Chirinos tegen de Britse krant Metro.

Waarschuwing
De dokter waarschuwt  mannen dat wanneer ze hun geslacht in een flesje steken dat kan zorgen voor een vernauwing in de bloedvaten, waardoor de bloeddoorstroming niet meer goed verloopt en het orgaan binnen vier uur kan afsterven.

  1. Ultieme wanhoopspoging: Wouter (25) start eigen ‘vliegmaatschappij’ om eiland te ontvluchten
    PREMIUM

    Ultieme wanhoopspo­ging: Wouter (25) start eigen ‘vliegmaat­schap­pij’ om eiland te ontvluch­ten

    Een groep Nederlandse toeristen die maandenlang dreigde vast te zitten op een eiland in de Filipijnen, is in een ultieme wanhoopspoging een eigen ‘vliegmaatschappij’ begonnen. Onder de noemer ‘Dutch Airways 2020' is het een vriendengroep van twaalf Nederlanders gelukt om een volledige vlucht voor veertig toeristen waar te kunnen maken. Een woordvoerder van KLM bevestigt het verhaal. ,,We zijn echt ontzettend trots dat we dit voor elkaar hebben gekregen.”