Moeder die strippers inhuurt voor zoon (16) riskeert jaar cel

VideoHet is wellicht de droom van menige puber: een paar sexy strippers als verjaardagscadeau. Een 16-jarige Amerikaanse jongen kreeg dit van zijn moeder als verjaardagscadeau, maar dezelfde moeder dreigt nu voor dit opmerkelijke cadeau een jaar de gevangenis in te gaan.

Moeder Judy Viger (33) zocht een origineel verjaardagscadeau voor haar zoon en kwam op het idee om enkele strippers te huren voor zijn verjaardagsfeestje.

Ze ging samen met haar zoon en zijn vrienden naar een bowlingcentrum in New York waar ze twee strippers vroeg om een show te geven aan de jongens. Doordat de vrienden van haar zoon de beelden van de avond op internet plaatsten, kwam de politie in actie. Judy Viger riskeert nu een jaar cel voor de mishandeling en het in gevaar brengen van vijf kinderen. De strippers beweren ter verdediging dat ze niet wisten dat hun klanten minderjarig waren.

  1. Verzorgsters aangeklaagd voor runnen ‘vechtclub’ met alzheimerpatiënten

    Verzorg­sters aange­klaagd voor runnen ‘vechtclub’ met alzheimer­pa­tiën­ten

    Drie verzorgsters van een tehuis voor alzheimerpatiënten in de Amerikaanse plaats Winston-Salem (North Carolina) zijn door de politie aangehouden, omdat ze bewoners aanspoorden te gaan vechten. Marilyn McKey (32), Tonacia Tyson (20) en de 26-jarige Taneshia Jordan filmden de gearrangeerde knokpartijen met hun smartphones en deelden de schokkende beelden op sociale media. Justitie spreekt van een ‘vechtclub voor dementerenden’.