Volledig scherm
Sarah Burge met dochter Poppy.

Moeder geeft 7-jarige dochter bon voor borstvergroting

Vorig jaar kwam de aan cosmetische ingrepen verslaafde Sarah Burge in het nieuws omdat ze haar toen 6-jarige kind Poppy leerde paaldansen. Nu heeft diezelfde Poppy voor haar zevende verjaardag een bon voor een borstvergroting cadeau gekregen.

Volgens Burge (50) reageerde haar spruit dolenthousiast. 'Ze schreeuwde het uit van geluk. Ze smeekte om een borstvergroting, dus gaf ik haar een waardebon die ze kan verzilveren als ze zestien is; dan is het legaal. Als ze vanzelf grote borsten krijgt, kan ze er altijd een andere ingreep mee betalen.'

De bon heeft een waarde van maar liefst 6.750 euro. Maar die was slechts een onderdeel van een 'exotisch verwenfeestje' dat Burge voor haar dochters verjaardag organiseerde. Poppy en zeven vriendinnetjes ondergingen die dag manicures, pedicures en een totale 'make-over'. Ze kregen bovendien valse tatoeages en ze dronken kinderchampagne in een roze luxebus. De designertaart kostte 300 euro.

Poppy kreeg er nog gelakte nagels, oogschaduw en hairextensions bij. Haar moeder gaf haar bovendien ook een computer, een setje met ring en halssnoer van Swarovski en een weekendje wellnesscentrum voor 4.500 euro.

Burge ging zelf al 27 keer onder het mes van de plastisch chirurg, wat haar samen meer dan 560.000 euro kostte. In het dagelijks leven organiseert de vijftiger feesten voor swingers en schrijft ze erotische boeken. Haar oudere dochters Charlotte (25), Hannah (17) en stiefdochter Jazzy (17) hebben al botox gekregen en plannen ook cosmetische ingrepen.

  1. Hilarische gorillaselfie is allesbehalve ‘gewone dag op kantoor’

    Hilarische gorillasel­fie is allesbehal­ve ‘gewone dag op kantoor’

    ‘Doorlopen maar, hier is niets te zien’, lijken de berggorilla's Ndakasi en Matabishi van het Congolese Virunga-park te willen zeggen. Beide mensapen staan erbij alsof het poseren voor een foto de normaalste zaak van de wereld voor hen is. Parkwachter Mathieu Shamavu, die het wonderlijke plaatje op Facebook zette, schrijft erbij: ‘een gewone dag op kantoor'. Maar niet iedereen is overtuigd van de echtheid van de apenselfie.