Volledig scherm
Hip! © Bumpernuts

Nieuwe trend: ballen aan je auto

Je zou het bijna vergeten, maar door al die Oranjegekte zijn er blijkbaar toch wel meer gadgets, waarmee je je auto eens lekker kunt pimpen. In Amerika gaan ze nu volop voor de auto met ballen.

We hebben het over de enige echte 'bumpernuts', een setje nep-teelballen waarmee je de bumper van je auto kan versieren.

De bumpernuts zijn verzonnen door een bedrijf in zonnig Florida. Maar even verderop, In de staat South Carolina liepen twee automobilisten alvast een bekeuring op nadat ze met bumpernuts rondreden. Te obsceen, vonden de agenten.

Wie denkt niet zonder deze ballen te kunnen, kan ze alvast bestellen op de website Bumpernuts.com. En wil je het echt exclusief houden, dan bestel je toch gewoon een zilver- of goudkleurig exemplaar!

  1. Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara
    foto's

    Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara

    De in Californië werkende make-upartieste Jasmine gebruikt niet alleen doorsnee cosmetica om haar gezicht en dat van anderen te verfraaien, maar ook dode meelwormen, spinnen, vlinders, sprinkhanen, kevers , torretjes, bijen, wespen en zelfs schorpioenen en duizendpoten. Volgens de visagiste, die zich alle technieken zelf eigen maakte, zorgen haar opmerkelijke creaties met diertjes die ooit echt leefden voor een 'veel natuurlijkere look. Een paar voorbeelden van kunstwerkjes die te zien zijn op Jasmine Butterfly's Instagram.