Nieuwe wijnhandtassen vliegen de deur uit

VIDEOBedrijf Bella Vita heeft een modieuze handtas op de markt gebracht waarin tot anderhalf liter wijn meegenomen kan worden in een apart vak. De PortoVino tassen zijn zo populair dat ze nu al zijn uitverkocht.  

Bella Vita omschrijft de tas als 'een wijnhandtas waardoor je overal een feestje kan vieren'. De PortoVino heeft een geïsoleerd compartiment waarin een zak gevuld met wijn vervoerd kan worden. Met een verborgen tuitje aan de buitenkant van de tas kan de wijn ingeschonken worden. Het andere vak in de tas is gewoon te gebruiken om bijvoorbeeld een portemonnee, sleutels of een telefoon in mee te nemen.

De tas is verkrijgbaar in het blauw, zwart en rood. Hij was onder meer via Amazon en de website van Bella Vita te krijgen, maar is nu overal uitverkocht. Hij is nog wel vooruit te bestellen voor 75 dollar per tas. 

Volledig scherm
Wijnhandtas PortoVino in actie. © Bella Vita
Volledig scherm
De wijnhandtas van binnen. © Bella Vita
  1. Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara
    foto's

    Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara

    De in Californië werkende make-upartieste Jasmine gebruikt niet alleen doorsnee cosmetica om haar gezicht en dat van anderen te verfraaien, maar ook dode meelwormen, spinnen, vlinders, sprinkhanen, kevers , torretjes, bijen, wespen en zelfs schorpioenen en duizendpoten. Volgens de visagiste, die zich alle technieken zelf eigen maakte, zorgen haar opmerkelijke creaties met diertjes die ooit echt leefden voor een 'veel natuurlijkere look. Een paar voorbeelden van kunstwerkjes die te zien zijn op Jasmine Butterfly's Instagram.