Nieuwe wijnhandtassen vliegen de deur uit

VIDEOBedrijf Bella Vita heeft een modieuze handtas op de markt gebracht waarin tot anderhalf liter wijn meegenomen kan worden in een apart vak. De PortoVino tassen zijn zo populair dat ze nu al zijn uitverkocht.  

Bella Vita omschrijft de tas als 'een wijnhandtas waardoor je overal een feestje kan vieren'. De PortoVino heeft een geïsoleerd compartiment waarin een zak gevuld met wijn vervoerd kan worden. Met een verborgen tuitje aan de buitenkant van de tas kan de wijn ingeschonken worden. Het andere vak in de tas is gewoon te gebruiken om bijvoorbeeld een portemonnee, sleutels of een telefoon in mee te nemen.

De tas is verkrijgbaar in het blauw, zwart en rood. Hij was onder meer via Amazon en de website van Bella Vita te krijgen, maar is nu overal uitverkocht. Hij is nog wel vooruit te bestellen voor 75 dollar per tas. 

Volledig scherm
Wijnhandtas PortoVino in actie. © Bella Vita
Volledig scherm
De wijnhandtas van binnen. © Bella Vita
  1. Vastgebonden en geëlektrocuteerd: 'homotherapie' nog steeds toegepast in China

    Vastgebonden en geëlek­tro­cu­teerd: 'homotherapie' nog steeds toegepast in China

    Human Rights Watch (HRW) roept de Chinese overheid op tot het verbieden van conversietherapie voor homoseksuelen. Volgens de mensenrechtenorganisatie bieden ziekenhuizen dergelijke 'behandelingen', die patiënten moeten 'genezen' van hun geaardheid, nog steeds aan. In een nieuw rapport publiceert HRW de getuigenissen van zeventien mensen die de omstreden, vaak gruwelijke therapie in China moesten ondergaan.