Volledig scherm
De Wells Fargo-bank in Solana Beach, Californië © Google/Streetview

Ongewapende ‘bankrover’ steelt niets, maar trekt kleren uit en laat zich oppakken

De werkwijze van een bankovervaller in de Amerikaanse staat Californië is wel heel apart. De 35-jarige Clint Gray probeerde een bank in San Diego te beroven, maar in plaats van er met de buit vandoor te gaan, kleedde hij zich uit en wachtte vervolgens rustig op zijn arrestatie.

Derek Stevenson, een van de drie aanwezige klanten in de Wells Fargo-vestiging in Solano Beach, vertelde aan de San Diego Tribune dat de bankrover kort na opening de bank binnenging, schreeuwde dat het een overval was en iedereen beval om op de grond te gaan liggen. 

Toen de klanten zijn bevel opvolgden, vroeg Gray hen om het alarmnummer 911 te bellen. Vervolgens kleedde hij zich uit totdat hij alleen nog maar zijn ondergoed aan had. Daarna ging hij in een stoel naast de voordeur zitten totdat de politie arriveerde.

Die had weinig moeite om Gray in de boeien te slaan. De vraag is alleen waarvoor, want volgens de autoriteiten was de strippende overvaller niet gewapend en had hij ook geen geld meegenomen. Voor de goede orde hebben ze de duidelijk verwarde man maar meegenomen. 

  1. Senior met extreme verzamelwoede 15 uur lang begraven onder ingestorte berg eigen zooi

    Senior met extreme verzamel­woe­de 15 uur lang begraven onder ingestorte berg eigen zooi

    Een seniore vrouw met extreme verzamelwoede uit een buitenwijk van de Australische stad Sydney is gisteren letterlijk bedolven onder haar eigen troep. Volgens lokale media stortte een gigantische berg opgestapelde persoonlijke bezittingen plotseling in. De zooi die bovenop de zogenoemde hoarder belandde bleek zo zwaar dat het slachtoffer zich met geen mogelijk kon bevrijden. De fragiele bejaarde zou minstens 15 uur, kermend van de pijn, klem hebben gelegen onder de zelf veroorzaakte vuilnisbelt.