Volledig scherm
© kos

Opschudding in Nigeriaans dorp om 'geitenbaby'

Grote opschudding in het Nigeriaanse dorpje Ogotun. Daar heeft volgens getuigen een geit een wezen gebaard dat gelijkenis vertoont met een menselijke baby, meldt Information Nigeria.

'De geit doorstond hevige pijnen', aldus dorpsoudste Sunday Ogunmeji. 'De dominee kon het niet meer aanzien en hielp het dier bij de bevalling. De vrucht leek echter sterk op een menselijke baby. Het had een gelaat, hoofdhaar, twee benen en twee armen met hoefjes'. Op internet circuleert een schokkende foto van het wezentje.

Chaos
Het nieuws verspreidde zich snel. 'Geïnteresseerden kwamen toegesneld', getuigt buurtbewoner Saidi Oladepo. De plaatselijke politie moest de menigte bedaren. Het geitenjong overleefde maar enkele uren.

  1. Lugubere grapjas komt onder trein: ‘Hopelijk hebben jullie veel vertraging’

    Lugubere grapjas komt onder trein: ‘Hopelijk hebben jullie veel vertraging’

    Een Belgische treinmachinist is zich vanochtend bij het binnenrijden van station Torhout een ongeluk geschrokken. Voor het oog van verbouwereerde reizigers lag daar languit een man tussen de rails. De machinist wist zijn trein niet op tijd tot stilstand te brengen en reed met een slakkengang over de man heen. Toen het gevaarte stilstond, krabbelde de man op en riep: ‘Zo, hopelijk hebben jullie allemaal veel vertraging’.