Volledig scherm
Alison Brooks (links) met kersverse echtgenoot Alina Davis (echte naam Dmitry Kozhukhov) na hun huwelijksplechtigheid in Moskou vorige week. © Facebook

Pasgetrouwd heterostel lijkt net identieke tweeling

Op het eerste gezicht lijken dit op een lesbisch stel dat zojuist is getrouwd. Niets is echter minder waar, want Alina Davis (echte naam Dmitry Kozhukhov) en Alison Brooks hebben elkaar vorige week daadwerkelijk als heterokoppel het jawoord gegeven in Moskou.

Volledig scherm
Man en vrouw: Dmitry (links) en Alison. © Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Het scheelde weinig of de bruiloft kon zelfs niet doorgaan in Rusland door de conservatieve huwelijkswetgeving. Maar aangezien het ging om een heterokoppel konden de autoriteiten uiteindelijk niet ingrijpen. Alina (23) en Alison (19) hopen hiermee een maatregel te scheppen voor andere paren die in een onconventionele relatie zitten.

Alina Davis, oftewel Dmitry Kozhukhov, is een man die zich niet alleen sterk aangetrokken voelt door vrouwen maar evenzeer vrouwenkleren draagt. Hij omschrijft zichzelf als androgyn. 'Ik ben bovendien een man die vrouwelijke schoonheid weet te waarderen', voegde Davis daaraan toe. 'Idealiter heeft een persoon zowel mannelijke als vrouwelijke kenmerken.'

Alison zette de eerste stap in hun relatie, overdonderd als ze was door de schoonheid van Alina. Ze wist vanaf het begin dat haar geliefde eigenlijk een man was.  De tortelduifjes hopen samen twee kinderen te krijgen.

Volledig scherm
© Facebook
Volledig scherm
© Facebook