Peuter zet kopje koffie voor moeder

Een persoonlijke assistent die dagelijks een kopje koffie voor je zet. Wie wil dat nu niet? Deze moeder heeft er één.

Deze vrouw heeft haar peuter geleerd om koffie te zetten. Ze filmde haar dochter en postte het filmpje op YouTube. In het één minuut durende filmpje zie je de peuter op de keukenkast naast de koffiemachine zitten. Zorgvuldig opent het meisje, Story genaamd, de deksel en haalt de oude koffiepad uit de machine. Ze geeft deze aan haar moeder en plaatst de nieuwe pad voorzichtig in het toestel. Nadat ze de deksel sluit en nagaat of het wel goed dicht zit, drukt ze op de knop. Met als resultaat een vers kopje koffie voor haar moeder.

Intelligentie
Specialisten zijn verbijsterd over de intelligentie en vaardigheden van het jonge kind, want Story lijkt nog geen jaar oud te zijn. Het filmpje sluit aan bij een reeks vergelijkbare YouTube-sensaties die het afgelopen jaar het net over gingen. Zo was er de tweeling die uit hun kinderbedje kroop om vervolgens de verborgen camera van hun moeder te ontdekken en uit te zetten. Ook verscheen er een filmpje online van een tweeling die een conversatie in hun eigen taal leek te voeren.

Inmiddels is dit filmpje al ruim 130.000 keer bekeken op YouTube.

  1. Verzorgsters aangeklaagd voor runnen ‘vechtclub’ met alzheimerpatiënten

    Verzorg­sters aange­klaagd voor runnen ‘vechtclub’ met alzheimer­pa­tiën­ten

    Drie verzorgsters van een tehuis voor alzheimerpatiënten in de Amerikaanse plaats Winston-Salem (North Carolina) zijn door de politie aangehouden, omdat ze bewoners aanspoorden te gaan vechten. Marilyn McKey (32), Tonacia Tyson (20) en de 26-jarige Taneshia Jordan filmden de gearrangeerde knokpartijen met hun smartphones en deelden de schokkende beelden op sociale media. Justitie spreekt van een ‘vechtclub voor dementerenden’.