Volledig scherm
© VIDEOSTILL YOUTUBE

Poepende vrouw in supermarkt vastgelegd

Wie echt heel nodig moet en geen toilet in de buurt ziet, kan er voor kiezen om dan maar gewoon de broek naar beneden te trekken om de behoefte te doen. De vrouw op deze beelden moet in ieder geval geen andere uitweg hebben gezien. Ze poept in de supermarkt in een leeg gangpad en denkt dat niemand het ziet. Maar helaas voor haar werd haar actie door de beveiligingscamera's geregistreerd.

Het is met een paar seconden gebeurd. Broek naar beneden, broek omhoog, afvegen is er niet bij. Ze laat haar hoopje achter en loopt verder alsof er niets gebeurd is. Wie de vrouw is, is niet bekend. Het is wachten op het opduiken van de video waarin te zien is hoe de mensen en het personeel reageren op deze bijzondere boodschap.

  1. Amerikaan zat 82 dagen onterecht vast: douane zag zijn meegebrachte honing aan voor meth

    Amerikaan zat 82 dagen onterecht vast: douane zag zijn meegebrach­te honing aan voor meth

    Zijn zwak voor honing leverde de Amerikaanse Leon Haughton een bittere nasmaak op. De 45-jarige man uit Maryland werd gearresteerd toen hij na een vakantie in Jamaica drie flessen van zijn favoriete honing mee terugnam naar de VS. Haughton werd gearresteerd omdat het douanepersoneel dacht dat hij vloeibare meth meesmokkelde. Na grondig onderzoek bleek wel degelijk honing in de drie meegenomen flesjes te zitten, maar toen had Haughton er al 82 dagen cel opzitten.