Volledig scherm
Dwight Eisenhower. ©ANP

'President Eisenhower sprak drie keer met aliens'

De voormalige president van de Verenigde Staten Dwight D. Eisenhower heeft drie keer een geheime bespreking gehad met buitenaardse wezens. Dit beweert Timothy Good, een voormalig adviseur van het Pentagon, in het BBC-programma Opinionated.

De 34ste president van de VS sprak de aliens in 1954 op de Holloman Air Force base, een afgelegen legerbasis in New Mexico. Eisenhower en enkele hooggeplaatste personen van de FBI communiceerden met de buitenaardse wezens door middel van 'telepathische berichten', aldus Good.

Volgens de Huffington Post gaan er al jaren geruchten rond over de mysterieuze ontmoetingen, maar is het dit keer voor het eerst dat een prominent persoon deze bevestigt. Bij de drie besprekingen in New Mexico zouden echter veel meer getuigen aanwezig zijn geweest.

Eisenhowers treffen met de aliens in februari 1954 vond in het diepste geheim plaats. De buitenwereld kreeg te horen dat de president op vakantie was in Palm Springs. Timothy Good vertelt dat de aliens een 'Scandinavisch' uiterlijk hadden. In een ondertekend verdrag zouden ze 'Alien Greys' worden genoemd.

 1. Kat van bijna 16 kilo moet drastisch op dieet: baasje bleef hem maar voeren

  Kat van bijna 16 kilo moet drastisch op dieet: baasje bleef hem maar voeren

  Dit is Bazooka, een lieve kater van 5 jaar oud die je niet snel over het hoofd ziet. Bijna 16 kilo weegt het rossige huisdier. Na het overlijden van zijn, naar verluidt dementerende baasje, kwam het kattenbeest in een asiel terecht. Het vermoeden bestaat dat Bazooka's eigenaar regelmatig vergat dat hij het dier al eten had gegeven, met als gevolg dat zijn bakje nooit leeg was. Niet echt gezond en daarom gaat de gezellige dikkerd nu op dieet.
 2. ‘Een Ghosn doen’: Japanners in de ban van spectaculaire ontsnapping oud-Nissan-baas

  ‘Een Ghosn doen’: Japanners in de ban van spectacu­lai­re ontsnap­ping oud-Nis­san-baas

  De manier waarop ex-automagnaat Carlos Ghosn in Japan wist te ontkomen aan het toeziend oog van justitie is materiaal voor een James Bond-film. Vooral de mare over hoe hij in een geprepareerde instrumentkoffer het Aziatische land ontvluchtte, spreekt velen tot de verbeelding. Zelf doet de gevallen Nissan-baas er het zwijgen toe, maar op Twitter is het doen van ‘een Ghosn’ inmiddels hot.
 1. Dood ‘varken’ uit helikopter gegooid in zwembad schatrijke zakenman: ‘Walgelijke grap’
  video

  Dood ‘varken’ uit helikopter gegooid in zwembad schatrijke zakenman: ‘Walgelijke grap’

  De schatrijke Argentijnse zakenman Federico Alvarez Castillo (59) is internationaal onder vuur komen te liggen omdat hij bij wijze van geintje een dood ‘varken’ uit een helikopter in zijn privézwembad zou hebben laten gooien. Het schokkende incident, waarbij het dier met een gigantische plons in het water belandt, werd gefilmd. De beelden hebben wereldwijd tot grote verontwaardiging geleid. Castillo ontkent elke betrokkenheid.