Volledig scherm
Foto Thinkstock

Prostituee bijt penis van klant af

Wadzanai Marimo, een 34-jarige prostituee uit Zimbabwe moet voor de rechtbank verschijnen nadat ze de penis van een klant heeft afgebeten, die weigerde te betalen.

Het slachtoffer, de 38-jarige Brian Shumba, had Marimo ontmoet in een nachtclub. Later vertrokken zij naar het huis van de prostituee. In de slaapkamer aangekomen brak er een ruzie uit over de vergoeding voor verleende diensten.

De boze prostituee beet toen de penis van haar klant af en vluchtte naar de tuin. Daar spuugde ze het geslachtsdeel weer uit, en sloeg ze op de vlucht.

Enkele uren later werd de hevig bloedende Shuma gevonden. Afgelopen week verscheen hij, onder wat gegniffel van het publiek, in de rechtbank, waar hij een verklaring aflegde. Uitspraak volgt volgende week.

 1. Bodybuilder laat met olie gevulde megabiceps weghalen: ‘Raar hoor, die dunne armen’

  Bodybuil­der laat met olie gevulde megabiceps weghalen: ‘Raar hoor, die dunne armen’

  Kirill Tereshin (23), een Russische bodybuilder met biceps die door synthetische olie-injecties minstens zo groot als een voetbal zijn geworden, is in een ziekenhuis in Moskou geopereerd aan zijn opgezwollen armen omdat een deel van zijn spieren begon af te sterven. Bij de ingreep is volgens Tereshin ongeveer anderhalve kilo zo goed als dood weefsel verwijderd. ‘Popeye’ moet nog twee of drie keer onder het mes om de rest weg te laten halen.
 2. Yorkshire terriër verpletterd nadat koerier zwaar postpakket over schutting gooide

  Yorkshire terriër verplet­terd nadat koerier zwaar postpakket over schutting gooide

  Een echtpaar uit het stadsdeel Venice in Los Angeles is in diepe rouw gedompeld, omdat hun zo geliefde Yorkshire terriër Cooper onlangs is verpletterd door een loodzwaar postpakket dat een kennelijk zeer gehaaste koerier over de schutting van hun tuin liet vallen. Ze eisen dat bezorgdienst FedEx de verantwoordelijke medewerker op het matje roept en personeel nadrukkelijk wijst op de mogelijke gevaren van het te hardhandig deponeren van bestellingen.
 3. Jonge vrouw verdacht van zedenmisdrijf omdat ze beha uittrok toen stiefkinderen toekeken

  Jonge vrouw verdacht van zedenmis­drijf omdat ze beha uittrok toen stiefkinde­ren toekeken

  Een jonge vrouw uit de overwegend conservatieve Amerikaanse staat Utah riskeert een jarenlange vermelding in het register van zedendelinquenten en zelfs een gevangenisstraf omdat ze thuis haar beha uittrok terwijl haar minderjarige stiefkinderen toekeken. De kinderen - 9, 10 en 13 jaar - zouden geschokt hebben gereageerd en het ogenschijnlijk onschuldige incident via familieleden bij de plaatselijke autoriteiten hebben gemeld.