Volledig scherm
Van de auto bleef weinig meer over. Foto Politie Freiburg

Rots verplettert auto vlak nadat bestuurster uitstapt

Een Duitse vrouw is op het nippertje aan de dood ontsnapt. Enkele seconden nadat ze uit haar wagen stapte, viel er een rots op haar voertuig. De vierwieler is goed voor de schroothoop.

Volgens Mirko Steffl van de politie in Freiburg heeft ze wel erg veel geluk gehad. 'Ze had net haar wagen geparkeerd toen plots een rots naar beneden denderde. Ze hoorde een hevig lawaai en een fractie later lag de steen op haar wagen.'

De vrouw liep wel enkele lichte verwondingen op door rondvliegende brokstukken. Haar VW Lupo is onherstelbaar. Twee andere wagens raakten ook beschadigd daar op de parking in Breisach am Rhein in het Zwarte Woud.

  1. Verzorgsters aangeklaagd voor runnen ‘vechtclub’ met alzheimerpatiënten

    Verzorg­sters aange­klaagd voor runnen ‘vechtclub’ met alzheimer­pa­tiën­ten

    Drie verzorgsters van een tehuis voor alzheimerpatiënten in de Amerikaanse plaats Winston-Salem (North Carolina) zijn door de politie aangehouden, omdat ze bewoners aanspoorden te gaan vechten. Marilyn McKey (32), Tonacia Tyson (20) en de 26-jarige Taneshia Jordan filmden de gearrangeerde knokpartijen met hun smartphones en deelden de schokkende beelden op sociale media. Justitie spreekt van een ‘vechtclub voor dementerenden’.