Volledig scherm
© kos

Soms maakt censuur de zaak alleen maar erger

Door roomser te willen zijn dan de paus richten sommige tv-zenders meer kwaad dan goed aan. Met het plaatsen van de befaamde mozaïekjes over onschuldige beelden, suggereren de monteurs veel meer dan er werkelijk aan de hand is. Hieronder vind je een kleine bloemlezing.

Neem nu de pottenbakster. Door haar activiteiten te scramblen lijkt ze wel meer tot leven te wekken dan een onnozele aarden vaas. Zeker als je de blikken van haar collega's in ogenschouw neemt. Om nog maar te zwijgen over de 'intieme strijd' van de worstelaars of de racepiloot die op met het ledigen van een fles champagne wijze zijn overwinning viert.

  1. Nieuw horrorincident in verpleeghuis waar comapatiënte zwanger raakte van verpleger

    Nieuw horrorinci­dent in verpleeg­huis waar comapatiën­te zwanger raakte van verpleger

    Een verzorgingstehuis in de Amerikaanse stad Phoenix (Arizona) - waar vorig jaar een 29-jarige comapatiënte zwanger raakte na ongewenst contact met een verpleger - is opnieuw in opspraak geraakt door een horrorverhaal. De overheid dreigt de vergunning van de instelling in te trekken, omdat recent meermaals maden werden aantroffen onder het verband van een man met een stoma. ,,Een extreem zorgwekkend incident in de patiëntenzorg”, briest het ministerie van Volksgezondheid in Arizona.