Volledig scherm
Carissa Hads deed zich voor als tienerjongen. © West Virgina State Police

Vrouw (24) met kunstpenis heeft seks met meisje (15)

De 24-jarige Carissa Hads uit Massachusetts heeft een meisje van 15 doen geloven dat ze een tienerjongen was en had seks met haar. Ze droeg een rugbrace om haar borsten te verbergen en had een kunstpenis. Ze zocht contact met het slachtoffer via internet, die later verklaarde haar nooit helemaal naakt te hebben gezien.

Hads deed zich voor als een 17-jarige jeugdpastoor en zocht contact via Facebook en MySpace. Ze betaalde de telefoonrekeningen en telefoons van het slachtoffer en stuurde cadeaus, zo meldt Huffington Post. Het tienermeisje gebruikte de telefoons ook om naaktfoto's te sturen.

Hads ontmoette haar slachtoffer een eerste keer in bijzijn van haar moeder in een motel. Twee maanden later verbleef ze enkele dagen bij het meisje thuis en hadden de twee seks. De 15-jarige verklaarde later dat haar vriendjes 'penis' door zijn rits stak en dat ze 'hem' nooit helemaal naakt zag.

Uiteindelijk kwam de zaak aan het licht en kon de politie Hads, die een vleeskleurige kunstpenis bij zich droeg, arresteren. Ze kan maximaal 30 jaar krijgen als ze wordt veroordeeld.