Volledig scherm
© Thinkstock

Vrouw bevalt op achterbank politiebusje

Een vrouw uit Berlijn is bevallen op de achterbank van een politiebusje in Berlijn. Haar man was met haar naar het ziekenhuis op weg, maar kwam vast te zitten in de Gay Pride.

De radeloze Duitser stapte uit en klampte een agent aan: 'Ik zit hier hopeloos vast en mijn vrouw gaat bevallen!'

De politie verwittigde meteen een ambulance, maar die kwam te laat. De agenten legden de vrouw daarom op de achterbank van het politiebusje waar ze beviel. Gelukkig had agent Mario Stöcklein een van pas komende opleiding genoten. 'Ik leerde ooit hoe ik vrouwen moest bijstaan bij een bevalling maar dat was al 25 jaar geleden', aldus Stöcklein. 'Toch wist ik nog precies wat ik moest doen.'

Schaamte
De Duitse liet zich niet zomaar geruststellen. 'Ze was een beetje beschaamd. Ze had vooral moeite met het feit dat twee mannelijke agenten haar bijstonden.'

Baby Yaren Yakut werd samen met haar kersverse ouders overgebracht naar een ziekenhuis. Bij aankomst verklaarden de dokters het meisje kerngezond. Agent Stöcklein is al op babyvisite geweest.

  1. Amerikaan zat 82 dagen onterecht vast: douane zag zijn meegebrachte honing aan voor meth

    Amerikaan zat 82 dagen onterecht vast: douane zag zijn meegebrach­te honing aan voor meth

    Zijn zwak voor honing leverde de Amerikaanse Leon Haughton een bittere nasmaak op. De 45-jarige man uit Maryland werd gearresteerd toen hij na een vakantie in Jamaica drie flessen van zijn favoriete honing mee terugnam naar de VS. Haughton werd gearresteerd omdat het douanepersoneel dacht dat hij vloeibare meth meesmokkelde. Na grondig onderzoek bleek wel degelijk honing in de drie meegenomen flesjes te zitten, maar toen had Haughton er al 82 dagen cel opzitten.