Volledig scherm
© Shutterstock/Beeldbewerking AD

Vrouw gaat viral met deze bizarre koffer

Vakantie zou je stressniveau een stuk moeten doen dalen, maar soms kan je er juist extra zenuwachtig van worden. Je mist bijvoorbeeld bijna je vlucht of je bent bang dat een andere reiziger jouw koffer per ongeluk meeneemt. Deze vrouw heeft hier dé oplossing voor gevonden!

De vrouw, wiens identiteit helaas onbekend is, zat niet op extra vakantiestress te wachten. Thuis bedacht ze wat ze kon doen om er zeker van te zijn dat niemand haar koffer kon verwarren met die van henzelf. De oplossing is even bizar als effectief: ze liet haar eigen hoofd gigantisch groot op haar koffer drukken.

Niet alleen zal niemand hem per ongeluk mee naar huis nemen, ook valt de koffer van mijlenver te herkennen op de bagageband. 

Phil Mathers on Twitter

She has ACTUALLY done what I think she has done.... 😱😂😂

De koffer werd gespot in Londen door Phil Mathers. De foto werd razendsnel online opgepikt en de tweet kreeg ondertussen al meer dan 5000 retweets en ruim 16.000 likes. 

Enquête 

Geef je mening over AD Reizen en maak kans op een cadeaubon van Bol.com t.w.v. 25 euro. 

reizen

  1. Hobbyduiker maakt unieke beelden van levende octopus in Noordzee
    Video

    Hobbydui­ker maakt unieke beelden van levende octopus in Noordzee

    Hij wist meteen dat het een bijzondere ontdekking was maar dat het zó speciaal zou zijn daar kan Mark Barto (50) uit Leiderdorp nog altijd niet bij. De hobbyduiker spotte afgelopen weekend een inktvisachtige voor de kust bij Callantsoog, maakte opnames van het beest en stelde later tot zijn grote verrassing vast dat hij er als eerste in Nederland in was geslaagd een kleine achtarmige octopus te fotograferen en filmen.