Volledig scherm
© thinkstock

Vrouw knijpt in ballen van man tot dood volgt

Een 41-jarige Chinese vrouw kneep een man zo hard in zijn ballen dat hij in een shock raakte en later overleed. Ze kan de doodstraf krijgen voor haar daad.

De vrouw, afkomstig uit Haikou City, parkeerde haar fiets voor de winkel van het 41-jarige slachtoffer. Hij wilde dit niet hebben en deelde dat mee. Ze kneep vervolgens heel hard in zijn ballen. 'Ik knijp je dood, je zult nooit meer kinderen hebben,' zou de vrouw volgens getuigen hebben geroepen.

De vrouw belde vervolgens haar broer en man voor ondersteuning. De man was inmiddels in shock geraakt en overleed voordat de hulpdiensten er waren.

De vrouw moet nu voor de rechter verschijnen. Afhankelijk van hoe zij haar 'ik knijp je dood' interpreteert, hangt haar de zwaarste celstraf, de doodstraf, boven het hoofd.

Eerder liet een uroloog aan de website Gizmodo weten dat het min of meer mogelijk is dat haar geknijp de man het hoekje om heeft geholpen. 'Ja, de testikels zijn zo extreem gevoelig bij aanraking en er komt een enorme stoot adrenaline vrij als er brute kracht wordt toegepast,' aldus Dr. Irwin Goldstein. Dit zou tot een hartaanval kunnen leiden.