Volledig scherm
Thomas Tramaglini. © /

Wildpoeper uit New Jersey opgepakt: schooldirecteur liet dagelijks drol achter

Een schooldirecteur uit de Amerikaanse staat New Jersey is opgepakt nadat hij werd betrapt op wildpoepen op het schoolterrein.  Hij werd deze week om even voor 6 uur 's ochtends gesnapt nadat de school was begonnen met surveilleren.

De 42-jarige Thomas Tramaglini woont op een paar kilometer afstand van de school. Hij wordt verdacht van het dagelijks achterlaten van een drol op het sportveld naast de school. Daar werd tot voor kort dagelijks menselijke ontlasting gevonden, meldt NJ.com.

Medewerkers hielden een extra oogje in het zeil en betrapten Tramaglini op maandagochtend. De man, die sinds 2015 op de school werkte, heeft betaald verlof opgenomen en moet over een paar dagen in de rechtbank verschijnen om tekst en uitleg te geven. Hem wordt vulgariteit en vervuiling ten laste gelegd.

  1. ‘Wild gevecht’ bij après-ski in Oostenrijk: Nederlandse (18) bewerkt slachtoffer met gebroken fles

    ‘Wild gevecht’ bij après-ski in Oostenrijk: Nederland­se (18) bewerkt slachtof­fer met gebroken fles

    In het populaire ski-oord Zell am See is vannacht een 18-jarige Nederlandse vrouw gearresteerd omdat ze een Oostenrijkse leeftijdgenoot zwaar mishandelde tijdens een volgens de politie ‘wild gevecht’. Het slachtoffer belandde zwaargewond in het ziekenhuis. Het Openbaar Ministerie onderzoekt de zaak en beslist daarna of de vrouw in voorlopige hechtenis blijft, melden Oostenrijkse media.