Volledig scherm
Sarah Stage: ruim zes maanden in verwachting. © Instagram

Zes maanden zwanger lingeriemodel slaat terug na kritiek op sixpack

Het Amerikaanse fitness- en lingeriemodel Sarah Stage (33) is helemaal klaar met kritiek die ze krijgt op haar vooralsnog onzichtbare zwangerschap. De afgetrainde brunette uit Los Angeles is iets meer dan zes maanden in verwachting, maar in plaats van een opbollend buikje heeft Sarah nog steeds een prominente sixpack. 

Een aantal volgers van Stage op sociale media vindt het behoorlijk onverantwoord dat de vrouw ondanks haar al ver gevorderde zwangerschap, nog steeds dagelijks keihard traint om haar oorspronkelijke figuur te behouden. De strakke buikspieren zouden de groei van de baby kunnen belemmeren, zo wordt gesuggereerd.

Het model legt die kritiek naast zich neer. ,,Met mijn kindje gaat het prima. De baby is gezond en groeit uitstekend'', schrijft ze bij een verse zwangerschapsfoto op Instagram. ,,Ik zit in een situatie waarin vrolijkheid, vrede en lol centraal staan en daarin is wat mij betreft geen plaats voor negativiteit.'' En: ,,Het zou begrijpelijker zijn tijdens mijn zwangerschap als mensen hun commentaar voor zich zouden houden. We zijn allemaal anders en ieder mens is uniek.''

Sarah stage houdt haar 2,1 miljoen volgers op Instagram bijna dagelijks met foto's op de hoogte van haar zwangerschap en welke impact dat al dan niet heeft op haar uiterlijk. Ruim twee jaar geleden, tijdens haar eerste zwangerschap van zoontje James (2), kreeg het model globaal dezelfde kritiek te verduren. Ook toen had ze nauwelijks een buikje. Het jongetje kwam kerngezond ter wereld. 

We are beyond excited for Baby #2!!! 👶🏻 #5monthspregnant

Een foto die is geplaatst door null (@) op

🙏🏼

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Foto onder: Sarah kort voor haar bevalling in 2015