Van Kasteren kreeg tien jaar geleden al een vergunning eerste fase voor de nieuwe stal. Hij wil zijn melkveebedrijf aan de Mijlstraat uitbreiden van 185 stuks melkvee nu naar 360 melkkoeien in de toekomst.
Volledig scherm
Van Kasteren kreeg tien jaar geleden al een vergunning eerste fase voor de nieuwe stal. Hij wil zijn melkveebedrijf aan de Mijlstraat uitbreiden van 185 stuks melkvee nu naar 360 melkkoeien in de toekomst. © ANP

Boxtel wilde eerst meewerken aan nieuwe koeienstal, maar weigerde toch vergunning

DEN HAAG/BOXTEL - Het mag dan even duren, de Boxtelse melkveehouder John van Kasteren legt zich er niet bij neer dat Boxtel hem nog stééds geen vergunning heeft gegeven voor een nieuwe stal. Maar de gemeente maakt zich zorgen over een grotere runderenstal.

  1. Bob de Jong flitsend van start op openingsavond ELE Rally: Hyundai-piloot wint drie van de vier proeven
    ELE Rally

    Bob de Jong flitsend van start op openings­avond ELE Rally: Hyun­dai-pi­loot wint drie van de vier proeven

    De West-Brabander Bob de Jong heeft de eerste avond van de ELE Rally afgesloten als klassementsleider. Hij stuurde zijn Hyundai i20 R5 als snelste over de in totaal vier proeven in Lierop en Asten. De Duitser Bjorn Satorius (Ford Fiesta R5) en Kevin van Deijne (Hyundai i20 R5) volgen hem op respectievelijk 14 en 20 seconden. De rally wordt zaterdagmorgen vervolgd met nog eens elf klassementsproeven. De winnaar wordt zaterdagavond laat terugverwacht in startplaats Son.
    Son, Veghel